Consultatie primara implant dentar/ Snap-on smile + BONUS 20% reducere la implant dentar Ards si 10% reducere la implant dentar de lux Straumann, pentru doar 29 RON in loc de 100 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

100 lei

REDUCERE

71%

PRET

29 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA Promotia s-a incheiat 2 cumparate

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii

Descrierea promotiei

Suntem o echipa dinamica, cu spirit tanar si ne preocupa calitatea actului medical si confortul pacientului atunci cand vine la stomatolog.

La Bucharest Dental Clinic, fiecare pacient este unic si beneficiaza de opinia medicala a unei echipe de specialisti, stabilindu-se astfel schema optica de tratament.

Categorii:   Chirurgie orala    

Cod produs:   142657

Conditii de utilizare

Poti comanda oricate cupoane doresti, insa poti folosi doar 1 cupon in nume propriu. Restul le poti oferi cadou.

Te rugam sa te programezi la clinica in cat mai scurt timp dupa achizitionarea cuponului. Detaliile le vei gasi inscrise pe cupon.

Vanzator: Dorobanti Lips&Smile

Adresa: Calea Dorobanti nr 124, Bucuresti

Vezi mai multe oferte ale companiei

Suntem o echipa dinamica, cu spirit tanar, ne preocupa calitatea actului medical si confortul pacientului atunci cand vine la  stomatolog.


 Venim in intampinarea pacientilor cu toata gama de servicii stomatologice profesionale : Endodontie, Odontologie, Protetica, Chirurgie Dento-Alveolara, Implanturi Dentare, Parodontologie, Ortodontie, Pedodontie.


Suntem sociabili, flexibili si amabili ; va stam la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie de serviciile noastre stomatologice si va raspundem la orice intrebare.

×

Instaleaza aplicatia Ondisplay

  Android   iPhone